Jaunumi Vidzemes pašvaldībāsNo 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa, kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs sagatavojuši pieci Valmieras un apkārtējo novadu restorāni. Galdā tiks celtas gardas maltītes, goda vietā liekot Latvijas dabas veltes no apkārtējiem mežiem, upēm, ezeriem un lauku labumiem, aicinot uzņemt pavasara un dabas spēcinošo enerģiju. Restorānu nedēļā trīs kārtu ēdienu piedāvājumu par pievilcīgām cenām 15 vai 20 eiro vērtībā saviem apmeklētājiem, veicot iepriekšēju galdiņu rezervāciju, piedāvās:
Plašāka informācija par piedāvājumiem restorānos jau drīzumā www.visit.valmiera.lv. Par Eiropas Gastronomijas reģionu 2017.gadā Rīgas-Gaujas reģions ir ieguvis tiesības nest Eiropas gastronomijas reģiona titulu. Valmiera kopā ar sadarbības partneriem Rīgas – Gaujas reģionā (Cēsīm, Gaujas Nacionāla parka klasteri, Siguldu un Rīgas Tūrisma attīstības biroju) izveidoja īpašu konceptu “Ar dabu šķīvī” reģiona gastronomijas daudzveidības iepazīšanai. Par Eiropas Gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts dabas produktu gardēdis Dzintars Kristovskis, kurš ir arī Valmiermuižas Alus virtuves un Valmiermuižas vēstniecības Rīgā šefpavārs. Vairāk informācijas www.rigagauja.lv Informāciju sagatavoja: Anita Tīlena Valmieras Tūrisma informācijas centra Galvenā tūrisma projektu vadītāja Mob. tālr.: 25437177
29.03.2017
|
|